Acapella® Duet

Acapella® Duet je vibračná pomôcka pre dychovú rehabilitáciu formou pozitívneho výdychového pretlaku (PEP) určená pre pacientov s cystickou fibrózou, CHOCHP, astmou, chorobami pľúc spojenými so…

Celý popis produktu
65,20 € s DPH
Skladom 2 ks
Popis produktu

Acapella® Duet je vibračná pomôcka pre dychovú rehabilitáciu formou pozitívneho výdychového pretlaku (PEP) určená pre pacientov s cystickou fibrózou, CHOCHP, astmou, chorobami pľúc spojenými so sekrečnými problémami a atelektázou.

 

Výhody pomôcky Acapella® Duet

  • Kombinuje výhody PEP therapie a vibrácií, aby mobilizovala pulmonárne sekréty a je funkčná v akejkoľvek polohe – v stoji, v sede alebo v ľahu. Terapiu je možné vykonávať v nemocničnom prostredí rovnako ako doma, bez nutnosti priameho lekárskeho dohľadu.
  • Acapellu je možné použiť s náustkom alebo tvárovou maskou. Acapella® Duet je navyše vybavená integrovaným portom na priame pripojenie nízkoobjemového nebulizátora a umožňuje pohodlné podanie lieku vo forme aerosólu bez použitia T-adaptéra.
  • Frekvencia a veľkosť odporu pre výdych je ľahko nastaviteľná pomocou regulačného kolieska, ďalšou výhodou je nádychový ventil, umožňujúci inhaláciu a exhaláciu bez nutnosti vybratia z úst.
  • Acapella® Duet je vhodná takmer pre všetkých pacientov bez ohľadu na kapacitu ich pľúc (expiračný prietok väčší ako 10l/min).
  • Acapella® Duet je rozoberateľná a je možné ju ľahko a dôkladne vyčistiť pomocou sterilizácie v autokláve, varom alebo v automatickej umývačke, je určená na opakované použitie jedným pacientom.