Rhino Horn - kanvička na výplach nosa

Rhino Horn kanvička na výplach nosa.Výplach nosa slanou vodou pôsobí preventívne, otužuje nosovú sliznicu a robí ju tak odolnejšou voči vírusovým či bakteriálnym infekciám. Ďalej pomáha pri…

Celý popis produktu
8,80-9,20 € s DPH
Vybrať variantu
Varianty produktu
Rhino Horn - kanvička na výplach nosa - tyrkysová - pro děti Skladom >5 ks
Skladom >5 ks
8,80 € s DPH
Rhino Horn - kanvička na výplach nosa - zelená Skladom >5 ks
Skladom >5 ks
9,20 € s DPH
Rhino Horn - kanvička na výplach nosa - modrá Skladom >5 ks
Skladom >5 ks
9,20 € s DPH
Rhino Horn - kanvička na výplach nosa - vínová Skladom >5 ks
Skladom >5 ks
9,20 € s DPH
Popis produktu

Rhino Horn kanvička na výplach nosa.

Výplach nosa slanou vodou pôsobí preventívne, otužuje nosovú sliznicu a robí ju tak odolnejšou voči vírusovým či bakteriálnym infekciám. Ďalej pomáha pri ťažkostiach s upchatým nosom následkom nádchy, prechladnutia, sennej nádchy alebo chronickej nádchy. U osôb trpiacich chronickou alergickou nádchou (najmä v dôsledku alergie na peľ a prach) dôjde pri výplache nosa k odstráneniu alergénov, a tým k zmierneniu ťažkostí.

Rovnako pôsobí liečebne pri akútnych či chronických zápaloch nosových dutín aj vedľajších nosových dutín, kedy soľný roztok odplaví zápalový sekrét, zvlhčí sliznicu a urýchli jej regeneráciu. Výplach nosa sa osvedčil pri chirurgických zásahoch v oblasti nosa, u osôb pracujúcich v prašnom prostredí a pri nadmernom vysychaní nosovej sliznice.

Rôzne metódy výplachu nosa nájdeme v tradičnej medicíne mnohých oblastí sveta a dnes sa k nim hlási aj moderná lekárska veda. Odporúčajú lekári pre choroby ušné, nosné, krčné (ORL).