Skolióza – ako pomáhá pohyb

Trojrozmerné pohyby mobilizujú chrbticu: Skolióza, vybočenie chrbtice, sa objavuje predovšetkým u mladých dievčat vo fáze rastu. Klasicky sa lieči pomocou statickej fyzioterapie a korzetu – čo si…

Celý popis produktu
10,80 € s DPH
Skladom >5 ks
Popis produktu

Trojrozmerné pohyby mobilizujú chrbticu: Skolióza, vybočenie chrbtice, sa objavuje predovšetkým u mladých dievčat vo fáze rastu. Klasicky sa lieči pomocou statickej fyzioterapie a korzetu – čo si často vyžaduje mnohoročné úsilie. Ide to aj inak, s novým terapeutickým konceptom, ktorý predpokladá, že prevezmeme zodpovednosť sami za seba. Trojrozmerné cvičenia Spiraldynamik® pôsobia proti deformite dynamicky.

Bezbolestne, v pohybe as radosťou zo života (skúsenosti autorky): Autorka má sama skoliózu, je zároveň aj fyzioterapeutkou a tanečnicou – vie, ako to chodí. Ukazuje, že radosť z pohybu a vlastného tela sa dá prežiť aj so skoliózou. Cieľavedomými zmenami pohybových vzorcov sa dá zmeniť tvar aj celkové vyžarovanie tela.

Činnosti bežného života sú terapiou: chôdza, sedenie, behanie či plávanie – kedykoľvek je telo v pohybe, má chrbticu možnosť sa dynamicky napriamovať a otáčať. Kniha ponúka množstvo nápomocných a účinných cvikov, aby sme mohli cvičiť sami - deň čo deň, či už plne vedome, alebo mimovoľne.

 

Názov: Skolióza – jak pomáhá pohyb
Autor: Dr. med. Christian Larsen, Karin Rosmann-Reif
Jazyk: čeština