Lavosept K roztok na umývanie a dezinfekciu plôch a nástrojov - bez vône, 500 ml

Lavosept® na nástroje 500 ml - Lavosept® - roztok na dezinfekciu nástrojov postrekom LAVOSEPT® K je dezinfekčný prípravok na báze kvartérnych amóniových solí a aldehydov vo forme zriedeného…

Celý popis produktu
5,90 € s DPH
Skladom >5 ks
Popis produktu

Lavosept® na nástroje 500 ml - Lavosept® - roztok na dezinfekciu nástrojov postrekom

LAVOSEPT® K je dezinfekčný prípravok na báze kvartérnych amóniových solí a aldehydov vo forme zriedeného koncentrátu určené na okamžitú aplikáciu na dezinfekciu plôch a nástrojov. Lavosept K sa používa na dezinfekciu a umývanie všetkých umývateľných plôch a povrchov a ďalej na dezinfekciu nástrojov ponoriem, najmä v sociálnej a zdravotníckej sfére, službách, pedikérskych a manikérskych salónoch, kaderníctve, kozmetikách, welness a fitness centrách, kde výrazne znižuje počet. Odstraňuje okrem iného mikroskopické vláknité huby – plesne, mikroskopické kvasinkové huby – kvasinky a ďalej mikroorganizmy Pseudomonas aeruginosa, Staphyloccocus aureus, Enterococcus hirae, ai. Okrem toho nezanecháva škvrny.

Čo dezinfikuje Lavosept® K:

Podlahy, pracovné plochy, sanitárne zariadenia, wc sedátka, pracovné nástroje, detské hračky, vane, posilňovacie stroje, rehabilitačné kreslá a pomôcky, atď.

Použitie:

Podlahy a pracovné plochy: nastriekajte predmet, ktorý chcete dezinfikovať a vyčistiť a nechajte pôsobiť. Neumývajte. Výrobok je už zriedený v ideálnom pomere a je určený na okamžité aplikácie. Ak chcete produkty dezinfikovať alebo umyť ponorom, ponechajte 10 minút v kúpeli, potom výrobok vyberte a osušte. Dezinfekcia Lavosept K – roztok na nástroje je doplnený príjemnou vôňou po trnke, citróne.

Lavosept® K má funkčné dezinfekčné vlastnosti a dobu použiteľnosti 24 mesiacov. Veľkým benefitom je možnosť pridávania arómy a rôznorodosť objemu balenia, ktoré je prispôsobené cieľovej skupine.