Ultrazvukový difuzér pre éterické oleje

Premeňte svoj domov na voňavú domácnosť s inteligentným difuzérom, ktorý slúži zároveň ako dizajnový doplnok. Ultrazvukový difuzér odstraňuje nepríjemné zápachy, čistí a zlepšuje kvalitu vzduchu,…

Celý popis produktu
44,00 € s DPH
Skladom >5 ks
Popis produktu

Premeňte svoj domov na voňavú domácnosť s inteligentným difuzérom, ktorý slúži zároveň ako dizajnový doplnok. Ultrazvukový difuzér odstraňuje nepríjemné zápachy, čistí a zlepšuje kvalitu vzduchu, účinne moduluje náladu a pohodu. Je užitočný pri inhalácii, masáži.

Zariadenie je veľmi tiché, dá sa použiť vo všetkých miestnostiach a kedykoľvek. Rozptýlené častice éterického oleja unášajú vzduch niekoľko hodín bez ďalšieho zásahu užívateľa.

Ultrazvukový difuzér - ako používať?

Najprv zdvihnite veko od difuzéra, nalejte do nádrže zodpovedajúce množstvo vody a éterického oleja a potom umiestnite vrchnú časť späť na miesto. Potom je potrebné zariadenie pripojiť k napájaciemu zdroju a zapnúť - to je všetko.

Množstvo éterického oleja závisí od osobných preferencií, ale na začiatok sa odporúča použiť 3 - 5 kvapiek na každých 100 ml vody.

Ultrazvukový difuzér - čistenie

Na čistenie zariadenia odstráňte kryt, vyprázdnite nádrž s vodou a utrite časť mäkkou utierkou a niekoľkými kvapkami saponátu. Potom zľahka opláchnite, utrite do sucha a znovu zložte.

Zariadenie by malo byť čistené po približne 5 - 6 použitiach, čo odstráni zvyšky éterických olejov, ktoré by mohli ovplyvniť budúce vône a arómy.

Ďalšie vlastnosti:

  • 7 farebné podsvietenie (variabilné alebo konštantné)
  • Automatické vypnutie v prípade nedostatku vody
  • Trvalý alebo dočasný režim prevádzky