Airofit PRO 2.0

Najmúdrejší tréner dýchania na svete sa práve stal ešte múdrejším. Nastavte si svoje zameranie a začnite zlepšovať svoje dýchanie smerom k vašim osobným cieľom s novou generáciou Airofit PRO 2.0. S…

Celý popis produktu
379,00 € s DPH
Skladom >5 ks
Popis produktu

Najmúdrejší tréner dýchania na svete sa práve stal ešte múdrejším.

Nastavte si svoje zameranie a začnite zlepšovať svoje dýchanie smerom k vašim osobným cieľom s novou generáciou Airofit PRO 2.0. S prispôsobiteľným a inteligentným tréningom sa váš Airofit prispôsobuje vášmu stavu dýchania, zlepšuje celkový výkon a pohodu.

Pre tých, ktorí nekompromisne dbajú na výkon a bránia sa zlepšovaniu vážne.

  • Inteligentné vedenie aplikácie
  • Meranie funkcie pľúc
  • Personalizované tréningové programy
  • 17 prispôsobiteľných tréningových sedení
  • Nastaviteľná obtiažnosť
  • Spätná väzba a štatistiky tréningu


Najmúdrejší tréner dýchania na svete vám umožňuje prispôsobiť tréning vašim každodenným potrebám. Použite tréner na zvýšenie svojej flexibility, zlepšenie sily inspiračných a expiračných svalov a dýchajte ako nikdy predtým. Nastavte si svoj osobný zameranie v aplikácii, pracujte smerom k svojim cieľom a dosiahnu výsledky, ktoré skutočne majú význam.

S aplikáciou Companion meria Airofit Pre vašu funkciu dýchania a upravuje vaše tréningy podľa toho. Prepojte svojho trénera a získajte personalizované tréningové programy, živý vedenie a spätnú väzbu a štatistiky, ktoré zaisťujú jasné a zrozumiteľné zlepšenie. Airofit Pro odstraňuje odhadovanie z práce s dychom.


Spolupracujeme s odborníkmi na dýchanie a športovcami na vývoji najefektívnejších algoritmov, cvičení dýchania, tréningových programov a zrozumiteľného sledovania pokroku. Všetko je dostupné prostredníctvom aplikácie Companion.

NÁVOD NA AIROFIT 2.0 TU