TriggerPoint Massage Bar Grid STK X, masážna tyč

Novinka

Špeciálne navrhnutý GRID® s 3 rozmernými povrchovými drážkami a AcuGrip podporujú správnu funkciu mäkkých tkanív pre správnu mobiltu a elasticitu Využitie STK bude pre Vás veľkú úľavu od bolesti a…

Celý popis produktu
42,00 € s DPH
Skladom 3 ks
Popis produktu

Špeciálne navrhnutý GRID® s 3 rozmernými povrchovými drážkami a AcuGrip podporujú správnu funkciu mäkkých tkanív pre správnu mobiltu a elasticitu

Využitie STK bude pre Vás veľkú úľavu od bolesti a tuhosti pre komfortnejší pohyb.

Keď máte stuhnuté svalstvo a nemôžete si dopriať regulárnu masáž, úľavu vám prinesú masážne pomôcky značky Trigger Point. 

Táto masážna tyč Grid STK X ponúka úľavu pri uvoľňovaní napätých svalov a tuhých miest na tele. Patentovaný grid STK X je dvakrát tvrdší ako pôvodný STK a poskytuje rovnaký pocit, ako by sa vás dotýkali prstami maséra.Pomaly masírujte natiahnuté miesta, aby ste podporili tok krvi a kyslíka a pocítili úľavu po náročnom cvičení. 

Obrovskou výhodou je, že túto tyč môžete použiť kdekoľvek, v kancelárii alebo na cestách, nie iba v sede na podlahe v telocvični. Je to ľahká a odolná pomôcka, ktorá sa ľahko používa. V čiernom farebnom prevedení.