TriggerPoint Massage ball MBX, masážna penová lopta

TriggerPoint Massage ball MBX je zosilnená masážna penová lopta Lopta TriggerPoint MBX v pruhovanom dizajne je vyrobená z extra tvrdej peny, ktorá napodobňuje lakte terapeuta. Cielene zmierňuje…

Celý popis produktu
19,50 € s DPH
Nie je skladom
Popis produktu

TriggerPoint Massage ball MBX je zosilnená masážna penová lopta

Lopta TriggerPoint MBX v pruhovanom dizajne je vyrobená z extra tvrdej peny, ktorá napodobňuje lakte terapeuta. Cielene zmierňuje bolesť a stuhnutosť v rôznych častiach tela podobne ako hlboká a intenzívna masáž od profesionálneho maséra.

Lopta MBX je vynikajúcim nástrojom pre najčastejšie svalové napätie v okolí lopatky - podlopatkový sval, zdvíhač lopatky a svaly tapezo a rhomboid. Rovnako dobre poslúži aj v dolnej časti tela na uvoľnenie sedacích svalov a celej panvovej oblasti.

Lopta MBX je protišmyková, takže ju môžete používať na akomkoľvek povrchu. Použitie je veľmi jednoduché - umiestnite ho na problematické miesto a potom ho len stlačte alebo prevaľujte zo strany na stranu.

Vďaka malým rozmerom a nízkej hmotnosti si môžete TriggerPoint MBX Balll samomasážnu loptičku vziať so sebou na cesty. Uľavte si od bolesti, nech ste kdekoľvek!

Priemer: 6,6 cm