SKATIE - Terapeutická balančná cvičebná doska

  Masážna a balančná podložka pre šport. Využitie nájde, ak si trénujete rovnováhu a zároveň myslíte na svoje zdravie. Podložka aktivuje akupresúrne body, môže predchádzať rade chorôb a…

Celý popis produktu
33,60 € s DPH
Nie je skladom
Popis produktu
 

Masážna a balančná podložka pre šport. Využitie nájde, ak si trénujete rovnováhu a zároveň myslíte na svoje zdravie. Podložka aktivuje akupresúrne body, môže predchádzať rade chorôb a masíruje chodidlá.

Viete o tom, že chodidlá sú odrazom nášho tela?

Naše chodidlá sú odrazom nášho tela. Ukazujú celkovú vitalitu organizmu – tak, ako sa cítia vaše nohy, sa cítite aj vo svojom tele. Na ploskách chodidiel sú totiž uložené akupresúrne body, ktoré sa vzťahujú na celý organizmus. Nie náhodou vedú cez celé nohy meridiány jednotlivých vnútorných orgánov. Preto sú obľúbené masáže zamerané na reflexológiu chodidiel. A vy si takúto automasáž a stimuláciu akupresúrnych bodov môžete dopriať na terapeutickej doske kedykoľvek, keď si spomeniete.

Zamerajte sa na chodidlá a vyriešite si tým radu bolestí!

Často si uvedomíme problém až vtedy, keď nás niečo na tele začne bolieť a znepríjemňovať nám život. Ak sa zameriame na chodidlá, môže ísť o bolesť pochádzajúcu zo zdravotných dôvodov alebo kvôli nevhodnej obuvi. Taktiež môžeme zaznamenať popraskané päty, otlaky, mozole a kĺby, ktoré sa deformujú (hallux valgus).

Náš pomocník – terapeutická doska – vám pomôže...

  • V správnom držaní tela: Vďaka terapeutickej doske si uvedomíte trojbodovú oporu nohy, a tým sa narovnáte. Ak túto zmenu pohybového návyku prenesiete aj do bežného života, verte, že vám to pomôže s radom bolestí.
  • Dôkazom prospešnosti dosky je aj fakt, že ju používa rada fyzioterapeutov vo svojich ordináciách ako nástroj diagnostiky.
  • Začiatok správnej starostlivosti o chodidlá. Obľúbili si ju aj na jogových lekciách, kde lektori vďaka nekompromisnému povrchu dosky lepšie dokážu vysvetliť správny stoj.
  • Fanúšikovia barefoot a bosého chodenia, ktorí našli záľubu v automasáži reflexných bodov.
  • Uvedomenie sa, zastavenie, jednoducho chvíľka pre seba.

Masáž nôh?
Dôkazom prospešnosti dosky je aj fakt, že ju používa rada fyzioterapeutov vo svojich ordináciách a na kurzoch o správnej starostlivosti o chodidlá. Obľúbili si ju aj na jogových lekciách, kde lektori vďaka nekompromisnému povrchu dosky lepšie dokážu vysvetliť správny stoj. Fanúšikovia barefoot a bosého chodenia našli záľubu v automasáži reflexných bodov.

Ako pracovať s terapeutickou doskou Forestones?

Postavte sa na terapeutickú dosku bez premýšľania a chvíľu pozorujte, ako stojíte a kde cítite najväčší tlak hrotov. Stojíte na oboch chodidlách rovnako, alebo zaťažujete jednu nohu viac? Padajú vaše členky dovnútra? A čo robia prsty? Dokážete ich jeden po druhom rozložiť? Cítite pätu? Zavrite oči a prejdite si celé telo. Stojíte rovno, alebo prenášate váhu na jednu stranu viac? Sú vaše bedrá stabilizované v kĺbnych jamkách? Predsúvate bradu, alebo je zasunutá a hlava je v osi tela? Máte uvoľnené trapézy? A čo váš dych? Dýchate, alebo zadržiavate dych? Dýchate povrchovo, alebo používate bránicu? Áno, je to veľa otázok, ale zásadných pre vaše zdravie.

Na reflexné podložky Forestones sa stačí niekoľkokrát denne postaviť. Jemné drevené hroty pôsobia na všetky dôležité reflexné zóny na chodidlách a pomáhajú tak k správnemu prekrveniu nôh, čo napomáha lepšiemu vstrebávaniu energie pre vnútorné orgány a prejasneniu mysle.

Technické parametre:

  • Rozmery: 380 x 100 x 48 mm
  • Nárazová plocha: jaseň
  • Povrchová úprava: saflorový olej
  • Vyrobené v ČR