Profilovaný ortopedický vankúš

Profilovaný ortopedický vankúš pre hlavu a krk pomáha bojovať proti symptómom bolesti v hornej časti chrbta a poskytuje ochranu pred ďalšími zraneniami a degeneráciou. Jeho ergonomický, špeciálne…

Celý popis produktu
21,50 € s DPH
Skladom >5 ks
Popis produktu

Profilovaný ortopedický vankúš pre hlavu a krk pomáha bojovať proti symptómom bolesti v hornej časti chrbta a poskytuje ochranu pred ďalšími zraneniami a degeneráciou.

Jeho ergonomický, špeciálne tvarovaný tvar eliminuje nepohodlie v oblasti krku, hlavy a ramien. Podporuje zdravý a pohodlný spánok, poskytuje hlbokú relaxáciu a uvoľňuje napäté svaly.

Ortopedický vankúš pre hlavu a krk je vyrobený z mäkkej a vysoko elastickej peny s pamäťou, ktorá sa prispôsobuje anatomickým krivkám tela. V dôsledku toho je možné prijať zdravú a pohodlnú spánkovú pozíciu. Rovnomerné rozloženie váhy znižuje nepohodlie spojené s bolesťou krku, krku a ramien. Možno používať denne, nielen ako podpora pre rehabilitáciu chrbticových problémov a degenerácií, ale aj ako pomoc pri vedomej starostlivosti o zdravie a pohodu.

Rozmery vankúša: 55 x 45 x 9-11 cm

Výhody používania ortopedického vankúša:

  • Lepšia kvalita spánku
  • Zníženie stresu a uvoľnenie svalov
  • Zlepšený krvný obeh
  • Uľavenie alebo úplné odstránenie bolesti v hornej časti chrbta
  • Hlboký odpočinok a rýchlejšia regenerácia

Profilovaný ortopedický vankúš pre krk a hlavu je dodávaný s odolným, antibakteriálnym poťahom vyrobeným z príjemného na dotyk, priedušného materiálu.

Jeho bočné steny majú zosilnené švy vyrobené z jemných nití saténovej väzby, ktoré nespôsobujú vrásky a sú šetrné k pokožke. Poťah je zipsový a dá sa ľahko zložiť a vyprať v práčke pri teplote 30 °C.

Vankúš je dodávaný vakovo stlačený a vyžaduje približne 48 hodín, aby získal správny tvar po vybalení.