Podperná relaxačná podložka

Relaxačná podložka má za cieľ napodobiť správnu anatomickú křivku bedrovej chrbtice a podporovať udržiavať správnu postavu. Je vyrobená z peny s starostlivo vybranou úpravou, aby zabezpečila pohodlie…

Celý popis produktu
19,60 € s DPH
Skladom >5 ks
Popis produktu

Relaxačná podložka má za cieľ napodobiť správnu anatomickú křivku bedrovej chrbtice a podporovať udržiavať správnu postavu.

Je vyrobená z peny s starostlivo vybranou úpravou, aby zabezpečila pohodlie a podporovala rýchlejšie regeneráciu svalov1. Okrem toho stimulujú rôzne výstupy zodpovedajúce nervovému zakončeniu a spôsobujúce okamžité uvoľnenie. Pomáha zmírňovať bolesť spojenou s chronickými a perzistentnými bolesťami zad.

Je vhodný pre cvičenie jógy a meditácie – pomáha pri sústredení a umožňuje plné uvoľnenie počas používania.

Výhody použitia:

  • Snížení bolesti a nepohodlí spôsobené nesprávnou postavou,
  • Návrat k správnemu držaniu tela,
  • Snížení rizika úrazů,
  • Lepší krvný oběh a okysličenie mozgu,
  • Zlepšenie koncentrácie, viac energie.


Návod na použitie:

Položte položku na zem alebo na iný stabilný povrch. Položte sa tak, aby záhyb bol na úrovni bedernej chrbtice. Uvolněte se a dýchejte pomalu a hluboce. Podložku môžete tiež umiestniť za záda, keď sedíte, aby udržal správnu postavu, napríklad pri práci na počítači.
Účinky už po prvom použití! Po užívajte jej až do doby, kedy cítite úplné uvoľnenie alebo, pokiaľ ide o pozíciu, pokiaľ ide o pozíciu.