Podložky na cvičení TPE, 183x61x0,6cm

Dvojvrstvová cvičebná podložka, ktorú je možné využiť pri mnohých fyzických aktivitách: joge, pilatese, aerobiku alebo gymnastike. Je hypoalergénna a vyrobená z ekologického materiálu TPE najvyššej…

Celý popis produktu
14,50 € s DPH
Vybrať variantu
Varianty produktu
Podložky na cvičení TPE, 183x61x0,6cm - fialovo-růžová Skladom 1 ks
Skladom 1 ks
14,50 € s DPH
Podložky na cvičení TPE, 183x61x0,6cm - modrá Skladom >5 ks
Skladom >5 ks
14,50 € s DPH
Podložky na cvičení TPE, 183x61x0,6cm - zeleno-bílá Skladom 1 ks
Skladom 1 ks
14,50 € s DPH
Popis produktu

Dvojvrstvová cvičebná podložka, ktorú je možné využiť pri mnohých fyzických aktivitách: joge, pilatese, aerobiku alebo gymnastike. Je hypoalergénna a vyrobená z ekologického materiálu TPE najvyššej kvality, ktorý má vyššiu hustotu ako tradičné podložky. Poskytuje vynikajúcu priľnavosť k podlahe a skvele tlmí každý pohyb počas cvičenia. Je vybavená pohodlným úchytom na prenášanie.

Podložka sa skvele osvedčuje počas používania, pretože sa nešmýka a stabilne prilieha k podlahe. Vďaka protišmykovej štruktúre na oboch stranách je možné ju používať takmer vo všetkých podmienkach a na rôznom povrchu. Je odolná proti vlhkosti, preto neabsorbuje pot ani vodu. Vyniká mimoriadnou odolnosťou a nie je náchylná na deformácie.

Jej správne zvolená hrúbka 0,6 cm poskytuje pocit maximálneho pohodlia pri cvičení a naťahovaní.

Súčasťou balenia je pohodlný úchyt na prenášanie, vďaka čomu je veľmi pohodlná pri prenášaní, takže si môžete cvičiť kdekoľvek: doma, vo fitness centre, na cestách.

Čistite miestne vlhkou handričkou s použitím studenej vody alebo mierneho čistiaceho prostriedku. Potom ju nechajte vyschnúť vodorovne. Nedávajte podložku na slnko.