Podložka na cvičenie NBR, 182x62x1cm - čierna

Univerzálna podložka na cvičenie určená na bezpečný a pohodlný tréning. Ideálne na jogu, fitness alebo pilates. Vyrobené z odolného materiálu NBR, teda syntetického kaučuku. Poskytuje výnimočné…

Celý popis produktu
13,60 € s DPH
Skladom 5 ks
Popis produktu

Univerzálna podložka na cvičenie určená na bezpečný a pohodlný tréning. Ideálne na jogu, fitness alebo pilates. Vyrobené z odolného materiálu NBR, teda syntetického kaučuku. Poskytuje výnimočné odpruženie a znižuje riziko rôznych zranení. Je odolný a nešmýka sa po zemi.

Podložka na cvičenie s príslušnou hrúbkou 1 cm je extrémne pohodlná na používanie. Pri tréningu sa nedeformuje a je možné ho použiť ako doma, v posilňovni, tak aj vonku. Ľahko sa rozloží a následne zloží, takže ho ľahko a rýchlo prenesiete z miesta na miesto. Dostanete ho v sade s flexibilným madlom pre ľahké prenášanie.

Vysoko kvalitná pena NBR a špeciálna textúra karimatky ju robí protišmykovou a majú veľmi dobrú priľnavosť. Vďaka tomu je vhodná pre mnoho druhov aktivít a umožňuje vykonávať cviky v rôznych polohách. To je dobrý návrh nielen pre profesionálov, ale aj pre začiatočníkov.