Penové masážne valce

Penové masážne valce nájdete v mnohých veľkostiach. Využiť ich môžete ako autoterapeutické techniky na masáž svalov. Penové valce sú ľahké a tvrdé a môžete ich tak využiť ako na masáž, tak na…

Celý popis produktu
7,95-19,95 € s DPH
Vybrať variantu
Varianty produktu
Penové masážne valce - 15 x 30 cm - modrý Skladom >5 ks
Skladom >5 ks
7,95 € s DPH
Penové masážne valce - 15 x 30 cm - černý Skladom >5 ks
Skladom >5 ks
7,95 € s DPH
Penové masážne valce - 15 x 90 cm - černý Skladom >5 ks
Skladom >5 ks
19,95 € s DPH
Popis produktu

Penové masážne valce nájdete v mnohých veľkostiach. Využiť ich môžete ako autoterapeutické techniky na masáž svalov.

Penové valce sú ľahké a tvrdé a môžete ich tak využiť ako na masáž, tak na cvičenie. Zároveň sú ľahké na prepravu. Pre autoterapiu môžete zvoliť ako presúru – tlakovú masáž valcom, tak dynamické valcovanie, kde buď jazdíte valcom po tele, alebo naopak telom po valci. Záťaž môžete nastaviť tlakom ruky na valec alebo pozíciou tela. Pokiaľ napríklad máte valec na zemi a ležíte na ňom, bude tlak vyšší v porovnaní s tým, keď valec vložíte medzi svoje telo a stenu.

Na ešte komfortnejšie valcovanie môžete využiť rôzne rozmery valcov. V penovom prevedení nájdete na našom eshope ako valce rôznych veľkostí pre rôzne časti tela, tak napríklad sady masážnych valcov a loptičiek, ktoré sa hodia na masáž chrbtovej oblasti okolo chrbtice, alebo preferných častí tela - paže, preťaženého predlaktia alebo lýtkových svalov, stehien a ďalšie .

Rozmery:

  • masážny valec 15 x 30 cm,
  • masážny valec 16 x 90 cm.