NABOSO Neuro stick

NABOSO® NEURO STICK je originálna tyč vhodná pre senzorickú automasáž s pyramídovou textúrou, ktorá vám zaistí potrebné prekrvenie a zmyslovú simuláciu pre vaše zdravie či výkon. Pri kontakte s touto…

Celý popis produktu
59,60 € s DPH
Skladom 1 ks
Popis produktu

NABOSO® NEURO STICK je originálna tyč vhodná pre senzorickú automasáž s pyramídovou textúrou, ktorá vám zaistí potrebné prekrvenie a zmyslovú simuláciu pre vaše zdravie či výkon. Pri kontakte s touto špecializovanou textúrou sa spustí komplexná neurologická odozva, ktorá zahŕňa zvýšenú propriocepciu a zmyslové vnemy. Táto zvýšená nervová aktivita potom zohráva kľúčovú úlohu pri zvyšovaní cirkulácie krvného obehu.

Designovaná pre uvoľnenie a zotavenie po dlhom dni alebo po ťažšom tréningu. Vysoko kvalitný materiál, ktorý je navrhnutý tak, aby poskytoval prvotriedny zážitok. Tyč je určená na každodenné používanie.

Regenerácia a zotavenie sú zmyslové.
Neuro Stick presahuje rámec masáže - je to nástroj pre hlbokú nervovú aktiváciu. Jej patentovaná textúra prebudí váš nervový systém, podporí urýchlenie a účinnosť regenerácie, uľahčuje zotavenie, stimuluje krvný obeh a vitalitu.

Pripravte sa na nový druh regeneračnej tyče, ktorá je založená na zmyslovej masáži.

VLASTNOSTI:
Zlepšenie prekrvenia kože a nervového obehu chodidiel, nôh a rúk.
Podpora regenerácie svalov na konci dňa alebo po tréningu.
Ľahká a vhodná na cesty.
Lekársky silikón umožňuje ľahké čistenie.
Na dosiahnutie najlepších výsledkov používajte krátke ťahy. Začervenanie pokožky znamená, že dochádza k stimulácii krvného obehu.
Doporučujeme používať každý deň.