Masážny valček TriggerPoint NANO Vibe

Masážny valček TriggerPoint NANO Vibe je kompaktný penový valec s vibráciami zameraný na svaly chodidiel, rúk a predlaktia. Vibrácie pomáhajú znižovať nepríjemné pocity pri váľaní a zároveň uvoľňujú…

Celý popis produktu
58,80 € s DPH
Skladom 1 ks
Popis produktu

Masážny valček TriggerPoint NANO Vibe je kompaktný penový valec s vibráciami zameraný na svaly chodidiel, rúk a predlaktia.

Vibrácie pomáhajú znižovať nepríjemné pocity pri váľaní a zároveň uvoľňujú stuhnuté svaly pre efektívnejšie uvoľnenie. Jedinečný povrch s patentovaným vzorom GRID, ktorý simuluje ruky terapeuta, odráža tlak končekov prstov a dlaní, čím podporuje prietok krvi a kyslíka pre optimálnu regeneráciu. Mäkký penový povrch zaisťuje jemnú kompresiu stuhnutých svalov pre cielenú masáž. Ľahko čistiteľný a potu odolný povrch z peny EVA je ideálny na regeneráciu po tréningu, zatiaľ čo štruktúrovaný vzor stimuluje pohyblivosť pred tréningom. Ako špeciálny penový valec s vibráciami je NANO Vibe ideálny na cielenú úľavu.

Tri nastavenia vibrácií poskytujú množstvo intenzít pre lepšie prispôsobenie zážitku z masáže. NANO Vibe je bezdrôtový a dobíjací až na 3 hodiny, takže je ideálny na úľavu na cestách. NANO Vibe je ľahký a je vyrobený tak, aby sa zmestil do väčšiny tašiek a batohov. Súčasťou valca je prístup do bezplatnej online knižnice inštruktážnych videí o výučbe penového valca od odborníkov zo spoločnosti TriggerPoint.

 

Patentovaný vzor GRID


Navrhnuté s patentovaným vzorom povrchu GRID, ktorý kopíruje pocit rúk maséra. NANO Vibe má rôzne šírky povrchu: vysoký a pevný ako končeky prstov a plochý ako dlaň.

Vibrácie pomáhajú znížiť nepríjemné pocity pri penovom valcovaní a zároveň uvoľňujú stuhnuté svaly pre účinnejšiu relaxáciu.

Ultrakompaktný penový valec s vibráciami zameranými na svaly chodidiel, rúk a predlaktia.

Tri nastavenia vibrácií poskytujú rozsah intenzity

Bezdrôtový a dobíjací - výdrž batérie až 3 hodiny