Masážne penové dvojloptičky

Penové masážne dvojloptičky nájdete v mnohých veľkostiach a prevedeniach.  Využite pre automasážne techniky svojho tela penových loptičiek. Tieto loptičky sú ľahké a tvrdé a hodia sa ako na masáž, a…

Celý popis produktu
4,80-7,95 € s DPH
Vybrať variantu
Varianty produktu
Masážne penové dvojloptičky - černo-oranžový - 12 x 24 cm Skladom >5 ks
Skladom >5 ks
7,95 € s DPH
Masážne penové dvojloptičky - černý - 8 x 16 cm Skladom >5 ks
Skladom >5 ks
4,80 € s DPH
Masážne penové dvojloptičky - černý - 12 x 24 cm Nie je skladom
Nie je skladom
7,95 € s DPH
Popis produktu

Penové masážne dvojloptičky nájdete v mnohých veľkostiach a prevedeniach.

 Využite pre automasážne techniky svojho tela penových loptičiek. Tieto loptičky sú ľahké a tvrdé a hodia sa ako na masáž, a sú zároveň vhodné pre jednoduchú prepravu. Pre autoterapiu môžete zvoliť ako presúru - tlakovú masáž loptičkou, tak dynamické loptičkovanie, kde buď jazdíte loptičkou po tele, alebo naopak telom po loptičke. Záťaž môžete nastaviť tlakom ruky na loptičku, alebo pozíciou tela. Ak napríklad máte loptičku na zemi a ležíte na nej, bude tlak vyšší v porovnaní s tým, keď loptičku vložíte medzi svoje telo a stenu.


Pre ešte komfortnejšie loptičky môžete využiť rôzne rozmery a tvary loptičiek. V penovom prevedení nájdete na našom eshope ako loptičky rôznych veľkostí pre rôzne časti tela, tak napríklad dvojloptičku, čiže loptička v tvare arašidového orieška, ktorá sa hodí na masáž chrbtovej oblasti okolo chrbtice, alebo preferných čistí tela - paže, preťažené predlaktia alebo lýtkové svalstvo. Pre náročnejších užívateľov ponúkame okrem samotných loptičiek a valcov aj set týchto produktov, kde môžete loptičky a valec kombinovať a využívať tak na cvičenie a masáž rôznych častí tela ten najvhodnejší tvar priamo pre Vás.

Rozmery:

  • dvojloptička (arašidový oriešok) malý 8 x 16 cm,
  • dvojloptička (arašidový oriešok) veľký 12 x 24 cm.