Leukosan Adhesive - Tkanivové lepidlo

Leukosan Adhesive - Tkanivové lepidlo je, vysoko viskózne, sterilné lepidlo na uzavretie pokožky po drobných rezných ranách a po malých chirurgických zákrokoch.   Je určené iba pre lokálnu aplikáciu.…

Celý popis produktu
18,40 € s DPH
Skladom >5 ks
Popis produktu

Leukosan Adhesive - Tkanivové lepidlo je, vysoko viskózne, sterilné lepidlo na uzavretie pokožky po drobných rezných ranách a po malých chirurgických zákrokoch.

 

Je určené iba pre lokálnu aplikáciu.

 

Aplikácia

  1. Dôkladne vyčistite, usušte a pripravte pokožku okolo rany.
  2. Vyberte tubičku a aplikátor zo sterilného obalu.
  3. Vyberte hrot vhodný na zranenie (jemný hrot je určený na presné uzavretie, hubka na širšie použitie. Môžete tiež použiť prvý jemný hrot a potom hubku).
  4. Držte tubičku otvorom hore a našróbujte aplikátor. Opatrne nech nedôjde k stlačeniu tubičky.
  5. Počas aplikácie používajte sterilné rukaviciach, alebo pinzetu.
  6. Naneste tenkú vrstvu lepidla a prilepte okraje pokožky rovnomerným pohybom. Jedna vrstva je dostatočná na bezpečné a trvalé uzavretie rany. Pridržte aplikáciu minimálne 25 sekúnd.
  7. Po nanesení prvej vrtsty môžete naniesť druhú širšiu vrstvu pomocou hubky na vytvorenie antimikrobiálneho filmu.
  8. Akonáhle sa lepidlo na kožu nelepí, vytvára bezpečný a ochranný film. Následne môžete aplikovať obväz, uistite sa, či nemôže dôjsť k prilepeniu k pokožke.

 

Obsah:

  • 0,7 ml.



Upozornenie: balenie je určené na jedno použitie, opätovným použitím lepidla môže dôjsť ku kontaminácii telesných tekutín a tkanív predchádzajúcich pacientov a tým vystavením rizika infekcie.