Kompresné návleky Care&Move

Novinka
Odporúčame

Kompresné lymfodrenážne nohavice Care&Move. Objavte najnovší prírastok v podobe kompresnej terapie od Care&Move. Tieto kompresné nohavice sú navrhnuté na podporu vášho zdravia, športového výkonu a…

Celý popis produktu
716,00-740,00 € s DPH
Vybrať variantu
Varianty produktu
Kompresné návleky Care&Move - XL Skladom >5 ks
Skladom >5 ks
716,00 € s DPH
Kompresné návleky Care&Move - XXL Skladom >5 ks
Skladom >5 ks
740,00 € s DPH
Popis produktu

Kompresné lymfodrenážne nohavice Care&Move.

Objavte najnovší prírastok v podobe kompresnej terapie od Care&Move. Tieto kompresné nohavice sú navrhnuté na podporu vášho zdravia, športového výkonu a regenerácie. Vďaka novej jednotke a viackomorovému plneniu dosiahnete ešte lepšie výsledky pri vzduchovej kompresii. Vďaka nastaviteľnému tlaku, dĺžke trvania a množstvu programov tak môžete posunúť starostlivosť o vaše telo na ďalšiu úroveň. Zvoľte si úroveň tlaku na masáž svalov, ovplyvnenie krvného obehu, moduláciu svalovej bolesti a opuchov. Care&Move kompresná jednotka dokáže vyvinúť tlak 80-260 mmHG, čo vie len máloktoré jednotky na trhu! Navyše majú nohavice Care&Move 8 komôr, čo zaisťuje postupné plnenie a postupný tlak vytvorený na lymfatický systém. To je zásadné pre prácu s lymfou a výhodou oproti menejkomorovým nohaviciam.

Nebudeme vám klamať, nohavice nenahradzujú najúčinnejšie princípy regenerácie, ako je kvalitný spánok, pestrá a vyvážená strava, stresový manažment, dobre vyvážená pohybová aktivita a plánovanie tréningu. Ak však hľadáme pasívne formy kompresnej masáže, práce s lymfou a moduláciou bolesti, môžu byť skvelým pomocníkom v komplexnom prístupe.

Funkcie a výhody:

  • Dynamická vzduchová kompresná technológia: Užite si kompresnú masáž, ktorá optimalizuje vaše zotavenie a pripraví svaly na ďalší výkon.
  • Nastaviteľný čas a tlak: Nastavte si požadovaný čas pre terapiu a hlavne požadovaný tlak! Care&Move kompresná jednotka dokáže vyvinúť tlak 80-260 mmHG, čo vie len máloktoré jednotky na trhu!
  • Zvoľte si požadovaný režim: Zvoľte jeden z mnohých režimov, ktoré ponúka nová jednotka Care&Move. Podrobné informácie k režimom nájdete v slovenskom návode v balení.
  • Veľký počet komôr: 8 komoro zaistí postupné plnenie tlaku a ešte lepšiu prácu s lymfatickým systémom.
  • Prispôsobiteľný dizajn a použitie: jednoduché ovládanie, návod v slovenčine a pohodlné použitie.
  • Ľahký a prenosný: Prístroj je ľahký a prenosný. Základná zostava nohavíc a jednotky obsahuje aj prenosné balenie pre jednoduchú manipuláciu na cesty.

Špecifikácia a Obsah Balenia:

  • Materiál a konštrukcia: Vysoko kvalitné materiály s prekrývajúcimi sa zónami pre účinnú kompresiu.
  • Rozmery a hmotnosť: Kompaktný dizajn s nízkou hmotnosťou, ideálny pre cestovanie.
  • Obsah balenia: Ovládací panel, prípojka, hadica, sieťová nabíjačka, manžety na nohavice, kufor na prenášanie.

Obnovte svoje telo a povznesiete svoj výkon na novú úroveň s kompresnými nohavicami Care&Move.

TECHNICKÉ ÚDAJE:

Hmotnosť: 1,6 kg 
Rozmery: 21x13x8,9 cm
Spotreba energie: 49 W
Nabíjací príkon: AC100v~240V
adapter input: 100-240V AC, 50/60Hz, 1.5A Max adaptér output: DC12,6V; 4A
Napájanie: Li Batéria
Kapacita: 5200mAh
Váha: 1,7 kg