Kapsaicínová hrejivá náplasť

Kapsaicínová náplasť vďaka prehriatiu pokožky pôsobí blahodárne pri námahe svalov a kĺbov. Skladá sa z 8 čisto prírodných látok – od kapsaicínu a mentolu po gáfor. Ľahko ju nastriháte na požadovanú…

Celý popis produktu
1,50-1,95 € s DPH
Vybrať variantu
Varianty produktu
Kapsaicínová hrejivá náplasť - 7 x 10 cm Skladom >5 ks
Skladom >5 ks
1,50 € s DPH
Kapsaicínová hrejivá náplasť - 12 x 18 cm Skladom >5 ks
Skladom >5 ks
1,95 € s DPH
Popis produktu

Kapsaicínová náplasť vďaka prehriatiu pokožky pôsobí blahodárne pri námahe svalov a kĺbov. Skladá sa z 8 čisto prírodných látok – od kapsaicínu a mentolu po gáfor. Ľahko ju nastriháte na požadovanú veľkosť i tvar, potom jednoducho nalepíte na požadované miesto a do 20 minút cítite úľavu a príjemné teplo, ktoré trvá až 8 hodín. Náplasť je tenká, diskrétna a bez zápachu. Vhodná pre dospelých a deti od 12 rokov. Rozmer náplasti je 7x 10 cm alebo 12 x 18 cm.

Hlavné vlastnosti:

  • hrejivá náplasť z 8 prírodných látok
  • ľahko sa strihá, dobre drží na mieste, je tenká a diskrétna
  • poskytuje pokožke príjemné teplo až na 8 hodín

Zloženie

Hlavnú zložku hrejivej náplastí tvorí kapsaicín, prírodná látka získavaná z vybraných druhov paprík. Obsah v náplasti: 2,89%. Kompletné zloženie: Olibanum – Kadidlo pravé 12,5 %, Camphor – Gáfor 9,6 %, Mentol – Mentol 9,6 %, Asafoetida – Čertovo lajno 7,5 %, Cinnamomum – Škoricovník 5 %, Rehmannia – Rehmánia 5 %, Kapsaicín 2,89%, Belladonna - Rulík zlomocný 1,52%.

Použitie

Najprv vodou a mydlom umyte miesto, kam chcete nalepiť hrejivú náplasť, a starostlivo ho osušte. Potom odstráňte ochranný kryt náplasti, náplasť priložte a mierne pritlačte. Najneskôr po 8 hodinách náplasť zložte. Nepoužívajte viac ako 3 náplasti denne počas maximálne 7 dní. Na rovnaké miesto aplikujte náplasť po týždennej až štrnásťdňovej prestávke.

Upozornenie

Hrejivú náplasť nepoužívajte pri alergii na kapsaicín alebo na iné zložky prípravku – pre vás je vhodnejšia uhlíková náplasť. Nepoužívajte pri kožných ochoreniach, poranení a poškodení kože. Len ojedinele dochádza k vzniku alergických reakcií. Pri výskyte žihľavky kapsaicínovú náplasť nepoužívajte. Nesmie prísť do styku so sliznicami, najmä očí. Po každej manipulácii s náplasťou umyte ruky mydlom a teplou vodou, nepoužívajte so zahrievacou poduškou. Náplasť neaplikujte aspoň 1 hodinu pred kúpaním a tesne po kúpaní.