Gymnastické kruhy s popruhmi

Gymnastické kruhy sú vynikajúcim nástrojom na rozvoj sily, stabilitu a koordináciu vášho tela. Tieto kruhy sú často používané v gymnastike, ale tiež sa stali obľúbeným doplnkom pre cvičenie v…

Celý popis produktu
39,00 €
27,30 € s DPH
Skladom >5 ks
Popis produktu

Gymnastické kruhy sú vynikajúcim nástrojom na rozvoj sily, stabilitu a koordináciu vášho tela. Tieto kruhy sú často používané v gymnastike, ale tiež sa stali obľúbeným doplnkom pre cvičenie v posilňovniach a doma.

Hlavné vlastnosti:

  • Kvalitný materiál: Naše gymnastické kruhy sú vyrobené z odolného dreva
  • Nastaviteľné popruhy: Kruhy sú vybavené nastaviteľnými popruhmi, ktoré umožňujú ľahké upravenie dĺžky a výšky podľa vašich potrieb.
  • Skvelý nástroj na posilňovanie: Gymnastické kruhy vám umožňujú vykonávať rôzne cviky na posilnenie hornej časti tela, ako sú zhyby, prieklony, a mnoho ďalších. Sú skvelým nástrojom pre rozvoj sily v rukách, chrbte, hrudníku a bruchu.
  • Zlepšenie stability: Používanie gymnastických kruhov vyžaduje stabilizáciu tela, čo pomáha zlepšiť vašu koordináciu a stabilitu.
  • Vhodné pre všetky úrovne: Gymnastické kruhy sú vhodné pre ľudí na rôznych fitness úrovniach. Môžete ich používať ako pre základné cvičenia, tak aj pre náročnejšie variácie.

Gymnastické kruhy sú skvelým nástrojom pre rozvoj sily, flexibility a celkovej kondície. Sú využívané ako profesionálnymi športovcami, tak aj bežnými cvičencami, ktorí hľadajú efektívny a zábavný spôsob, ako posilniť svoje telo. Objednajte si ich ešte dnes a začnite cvičiť s týmto univerzálnym fitness nástrojom.