BOARDIE - Barefoot

Cvičebná podložka, logo BAREFOOT, ak ste vyznávatelia chôdze bez obuvi. Pomôže vám sa narovnať a vďaka aktivácii akupresúrnych bodov zastaví rad bolestí. Zároveň si doprajete príjemnú masáž. Rozmery …

Celý popis produktu
99,00 € s DPH
Nie je skladom
Popis produktu

Cvičebná podložka, logo BAREFOOT, ak ste vyznávatelia chôdze bez obuvi. Pomôže vám sa narovnať a vďaka aktivácii akupresúrnych bodov zastaví rad bolestí. Zároveň si doprajete príjemnú masáž.

Rozmery (mm) - 450x320x33

Nášľapná plocha - Jaseň

Bočné lišty - Dub

Povrchová úprava - Saflorový olej

Viete o tom, že chodidlá sú odrazom nášho tela?

Naše chodila sú odrazom nášho tela. Ukazujú celkovú vitalitu organizmu, tak ako sa cítia vaše nohy, tak sa cítite vo svojom tele. Keďže na plôškach chodidiel sú uložené akupresúrne body a tie sa vzťahujú k celému organizmu. Nie náhodou vedú cez celé nohy meridiány jednotlivých vnútorných orgánov. Preto sú obľúbené masáže zamerané na reflexológiu chodidiel. A vy si takú automasáž a stimuláciu akupresúrnych bodov môžete dopriať na terapeutickej doske kedykoľvek, keď si spomeniete.

Zamerajte sa na chodidlá a vyriešite si s tým množstvo bolestí!

Často si uvedomíme problém, až keď nás niečo na tele začne bolieť a znepríjemňovať nám život. Pokiaľ sa zameriame na chodidlá, môže ísť o bolesť, ktorá pramení zo zdravotných dôvodov alebo vďaka použitiu nevhodnej obuvi. Tiež zaznamenávame popraskané päty, otlaky, mozole a napríklad aj kĺby, ktoré sa deformujú (halux valgus).

Náš pomocník terapeutická doska vám pomôže...

  • V správnom držaní tela - Vďaka terapeutickej doske si uvedomíte trojbodovú oporu nohy a tým sa narovnáte. Pokiaľ túto zmenu pohybového návyku prenesiete aj do bežného života, verte, že vám to pomôže s radom bolestí.
  • Dôkazom prospešnosti dosky je aj fakt, že ju používa rad fyzieoterapeutov vo svojich ordináciách ako nástroj diagnostiky.
  • Začiatok správnej starostlivosti o chodidlá
  • Obľúbili si ich aj na jogových lekciách, kde lektori vďaka nekompromisnému povrchu dosky lepšie dokážu vysvetliť správny stoj.
  • fanúšikovia barefoot a bosého chodenia, ktorí našli zaľúbenie v automasáži reflexných bodov.
  • Uvedomenie sa, zastavenie, jednoducho taká chvíľka pre seba


Masáž nôh?

Dôkazom prospešnosti dosky je aj fakt, že ju používa rad fyzieoterapeutov vo svojich ordináciách a na kurzoch aj na kurzoch o správnej starostlivosti o chodidlá. Obľúbili si ich aj na jogových lekciách, kde lektori vďaka nekompromisnému povrchu dosky lepšie dokážu vysvetliť správny stoj. fanúšikov barefoot a bosého chodenia, ktorí našli zaľúbenie v automasáži reflexných bodov.

Ako pracovať s terapeutickou doskou Forestones?

Postavte sa na terapeutickú dosku bez premýšľania a chvíľu pozorujte ako stojíte, kde cítite najväčší tlak hrotov. Stojíte na oboch chodidlách rovnako alebo zaťažujete jednu nohu viac? Padajú vaše členky dovnútra? A čo robia prsty? Dokážete ich jeden po druhom rozložiť? Cítite pätu? Zatvorte oči a prejdite si vaše telo. Stojíte rovno alebo prenášate váhu na jednu stranu viac. Sú vaše bedrá stabilizované v kĺbových jamkách? Predsúvate bradu alebo je zasunutá a hlava je v osi tela? Máte uvoľnené trapézy? A čo váš dych? Dýchate? Alebo zadržiavate dych. Dýchate povrchovo alebo používate bránicu. Áno, je to množstvo otázok, ale zásadných pre vaše zdravie.