Balančná podložka pre tréning stability

Novinka

Hlavné prínosy: Tréning telesnej stability a rovnováhy: Naša balančná podložka je navrhnutá na posilnenie vašich stabilizačných svalov, čo prispieva k lepšej koordinácii a celkovej rovnováhe.…

Celý popis produktu
104,00 € s DPH
Skladom >5 ks
Popis produktu

Hlavné prínosy:

  • Tréning telesnej stability a rovnováhy: Naša balančná podložka je navrhnutá na posilnenie vašich stabilizačných svalov, čo prispieva k lepšej koordinácii a celkovej rovnováhe. Ideálne pre všetky vekové kategórie a úrovne fitness.
  • Univerzálne použitie: Skvelá pre rehabilitáciu, posilňovanie, aeróbne cvičenie aj yoga a pilates cviky.
  • Bezpečná a trvanlivá konštrukcia: Vyrobená z vysokokvalitného, protišmykového materiálu, zaisťuje bezpečné používanie a dlhú životnosť. Podložka je odolná proti prasknutiu a ľahko sa čistí.
  • Prenosná a skladná: Ľahká a ľahko prenosná, naša balančná podložka je ideálna pre domáce použitie, v telocvični alebo na cestách.

Detailný popis: Predstavujeme balančnú podložku, ktorá prináša fitness a rehabilitáciu na novú úroveň. S podložkou môžete vykonávať stabilizačné cvičenia, ktoré môžu byť využité ako v rehabilitácii po rôznych poraneniach, ako je napríklad podvrtnutie členka, alebo vo fitness, kde vďaka nestabilnej ploche môžeme trénovať rovnováhu a stabilitu ako pri statických, tak dynamických cvičeniach.

S touto multifunkčnou fitness pomôckou môžete vykonávať širokú škálu cvikov, ktoré cielia na rôzne svalové skupiny, vrátane stredu tela – core, dolných končatín a hornej časti tela. Jej použitie je intuitívne a efektívne pre všetky úrovne zručností, od začiatočníkov po pokročilých športovcov.

Ako používať: Zahrňte balančnú podložku do svojho bežného tréningového režimu. Používajte ju na cvičenie ako sú drepy, push-upy, planky alebo dokonca pre dynamické pohyby ako sú skoky a rovnovážne pozície.