Airofit Acitve (Basic) 1

Airofit Acitve (Basic) 1 je zjednodušená základná verzia trenažéra dýchania Airofit PRO bez bluetooth pripojenia. Airofit BASIC poskytuje nastaviteľné úrovne odporu pre vaše dýchacie svaly,…

Celý popis produktu
129,00 € s DPH
Vybrať variantu
Varianty produktu
Airofit Acitve (Basic) 1 - bílá Skladom >5 ks
Skladom >5 ks
129,00 € s DPH
Airofit Acitve (Basic) 1 - modrá Skladom >5 ks
Skladom >5 ks
129,00 € s DPH
Popis produktu

Airofit Acitve (Basic) 1 je zjednodušená základná verzia trenažéra dýchania Airofit PRO bez bluetooth pripojenia.

Airofit BASIC poskytuje nastaviteľné úrovne odporu pre vaše dýchacie svaly, predovšetkým bránicu a medzirebrové svaly. Vaše dýchacie svaly reagujú na tréning s odporom rovnako ako akákoľvek iná svalová skupina – stávajú sa silnejšími a efektívnejšími.

Návody v aplikácii

Airofit Active vás zoznámi so špecifickými dychovými vzorcami, ktoré sa zameriavajú na rôzne ciele, ako je relaxácia, celková pohoda alebo športový výkon.

História aktivít

Pri absolvovaní dychových tréningov bude Airofit Active sledovať históriu vašich tréningov a snažiť sa vám pomôcť s udržaním konzistencie.

Aplikácia s návodmi je na stiahnutie pre iOS aj Android.

Metaboreflex:

Málokto vie, že únava dýchacích svalov je často limitujúcim faktorom počas výkonu, tomu sa hovorí metaboreflex. Akonáhle sa vaše dýchacie svaly unavia, metaboreflex naštartuje presmerovanie prietoku krvi smerom k týmto svalom, čím odníme kyslík z pohybových svalov. Metaboreflex je základná fyziologická funkcia naprogramovaná tak, aby v rámci "prežitia" boli dychové svaly vitálnejšie, než svaly končatín. Posilňovaním dýchacích svalov však môžeme tento efekt výrazne oddialiť.

Rozdielnosť:

Na rozdiel od svojich konkurentov Airofit cieli na rôzne druhy a oblasti dýchania. U ostatných trenažérov sa tréning často zameriava iba na inspiračnú a niekedy expiračnú silu, Airofit sa okrem toho zameriava aj na vitálnu kapacitu, anaeróbny prah, revitalizáciu a ďalšie oblasti.

Výhody dýchacieho tréningu sú podporené nespočetným výskumom.

Ďalšie informácie:
https://www.airofit.com/pages/science