3-dielna skladacia žinenka

Skladací 3-dielny matrac poskytuje vynikajúcu a stabilnú základňu pre gymnastiku, rehabilitáciu a cvičenie. Je tiež ideálny ako doplnok k joge, akrobacii, fitness alebo bojovým umeniam. Odolné…

Celý popis produktu
39,60 € s DPH
Vybrať variantu
Varianty produktu
3-dielna skladacia žinenka - barevná Nie je skladom
Nie je skladom
39,60 € s DPH
3-dielna skladacia žinenka - modrá Skladom >5 ks
Skladom >5 ks
39,60 € s DPH
3-dielna skladacia žinenka - černá Skladom >5 ks
Skladom >5 ks
39,60 € s DPH
Popis produktu

Skladací 3-dielny matrac poskytuje vynikajúcu a stabilnú základňu pre gymnastiku, rehabilitáciu a cvičenie. Je tiež ideálny ako doplnok k joge, akrobacii, fitness alebo bojovým umeniam. Odolné čalúnenie a pohodlné madlá predurčujú matrac do mobilných aj stacionárnych masérskych a fyzioterapeutických ordinácií, ale aj do škôl, škôlok, pre prácu s dospelými i deťmi.

Gymnastický matrac má výplň zEPE peny(penový polyetylén), ktorý zaisťuje optimálnu tvrdosť a nízku náchylnosť k deformácii.

Ďalšou výhodou je možnosť zloženia matraca na skladovanie alebo prepravu. Silné rukoväte umožňujú veľmi pohodlné nosenie. Poťah matraca z PVC materiálu je ideálny na použitie, je odolný a ľahko sa čistí.

Každá sekcia matraca má zabudovaný zips. Vďaka tomu môžete kryt kedykoľvek sňať a skontrolovať náplň. Zips je navyše ukrytý v špeciálne pripravenom prešívaní. Vďaka tomu sa pri používaní nezachytáva a nespôsobuje otlaky.

Môžete si ho vziať so sebou na tréning, k pacientovi, športové hry alebo aktívnu dovolenku s deťmi.

Pohodlné čalúnenie Base:

Pevné a odolné čalúnenie, vyrobené z PVC materiálu. Odolný voči nečistotám, olejom a dezinfekčným prostriedkom. Farba čalúnenie si zachováva svoju intenzitu po mnoho rokov.