Ako si vybrať farbu tejpu?

Taktiež premýšľate nad tým, aká farba je pre vašu zdravotnú či športovú situáciu najvhodnejšia? Odpoveď je jednoduchá. Je to len na vašom vkuse, aká farba sa najlepšie hodí ku športovému dresu, fitness oblečeniu alebo obleku / šatám. Napríklad telová farba je vhodná pre jedincov, ktorí uprednostňujú konzervatívne obliekanie a nemôžu si dovoliť, aby na pracovnej schôdzke vyčnievala krikľavá farba ružového tejpu spod odevu.

Často sa môžeme dočítať, že každá farba pôsobí na rôzne zdravotné problémy inak. To však nie je tak úplne pravda. Tejp by musel mať iné percento elasticity alebo iný druh materiálu, aby sa líšil. Rozdiely sú medzi tejpami rôznych značiek, prípadne typmi (H2O, normál, tejpy pre citlivú pokožku), avšak farba na ich pevnosť či pružnosť nemá vplyv.

V ojedinelých prípadoch sa môžeme stretnúť s tým, že niektorá farba nebude na vašej koži držať. Je to dôsledok chemickej reakcie. Každá farba môže inak reagovať na váš pot, preto je vhodné v prípade zlého držania tejpu vyskúšať iné farby.

Farebné varianty tejpov Škola tejpovania

Farebné a dizajnové varianty tejpov Rocktape